Searfmy Morasy

Thursday, 22 November 2012

What Happen Smlm?

Hari yang panas..

Tapi tak la sepanas AZAB SEKSA yg TUAN kite bagi kt org yg ingkar arahan Die kn? Tapi org2 kite tanak pikir sume 2. Bile panas ckit jer, dy0rg da mengeluh. Sedangkan panas yg sikit Tuan kite bgi 2 sbnrnyer nk uji kite jer. Nk tgk, sme ade kite nie mampu ke x hadapi ujian die yg CIPUT nie. Klau kite sanggup hadapi dgn tabah, n sentiasa mensyukuri nikmatnya. Insyaallah kite akn dpt nikmat abadi kt Sane kelak. Sume org nak kn? Ntah2, Tuan kite 2 bagi cash jer kt dunia. Dpt nikmat melimpah-ruah. Anak bini ramai(bini ramai??)dan kbahagiaan smpai mati. 2 yg kite nk sbnrnyer. kn? Sebab 2 la, kite kene brsyukur walaupun panas. Cer pikir, kalau tade panas, camne nk keringkan baju? cmne makcik yg wat ikan kering 2 nk wat ikan kering. Bankrup la gerai ikan kering dye sbb tade kepanasan cahaya matahari t0k keringkan ikan dye untuk djdikan ikan kering yang berkualiti terus dari ladang ;) So, same2 la kite pas nie jgn mengeluh bile panas. Ala, peluh cikit jer nk mng0mel da. Huh! Sbaliknya, anggap la yg Tuan kite nk uji jer hamba Dia nie. Sab0 je la. Kay? okay, Alhamdulillah

Kay, back to my story, mlm smlm aq mimpi aq pegi Mall. Tak tau mall mane satu. Dlm mall 2, aq jumpe bbrape kwn aq. N aq nmpk DIA kt tingkat atas mall 2. Huh? cmne aq bleh trmimpikan DIA plak? Bile aq trsedar blek, aq trpikir, knape aq mimpi pegi mall n jumpe org2 2 dan DIA ek? Setelah direfleksi blek, maybe aq asyik pikir psl nk kuar g Kntn je k0t. Cmne aq bleh jumpe makhluk2 bergelar membe2 aq 2, tatau la. Yg paling pelik skali, cmne DIA masuk dlm mimpi aq? Sedngkn aq bukan ade pape nan DIA da. NApe ta kuar muke kacip aq ke, kwn baek aq ke, sape2 je la kcuali DIA.

Aq rase, sebabnye munkin krn aq ta bley lupekan DIA k0t. Ye, mmg aq sakit atie, tp da nk wat cmne. DIA jer yg bisa mengetuk pintu hati nie. Org laen tade effect kt atie aq. Walaupun aq diREJECT, still, tade lg org laen yg bley replace DIA di hti nie. Korg d0a2kan la sm0ge ade s0me0ne yg dpt replace DIA. atau, moga2 aq dpt bersama DIA.(Ngee~~ tinggi nyer cita2)

Mungkin org ckp, c0uple 2 haram. Bt0l la mende 2 menjurus pada maksiat. Tapi bagi aq, ta slh la klau kite nk bermain hati dan perasaan time kite muda2 nie. Bile lagi kite nk bercinta monyet klau bukan time skrg. Just, kite kne pndai jage diri la. Jgn smpai kite sanggup lepaskan maruah semata2 sbb skekn org 2. Jgn smpai kau trbawak dye masuk ke ranjang dah le. Krg beranak plak susah sume org. Malu nagn org skeliling nk mnjwbkn mane dpt ank 2 da satu hal. Krg nk jage anak plak da satu lg hal. Haha :) Jgn pegang2 tgn. Kau ta kawen lagi! Bukan mahram! 

So, konklusinya ialah bagi aq c0uple 2 ta haram. Mencintai seseorang itu sama ada terang-terangan ataupun sembunyi2 2 tak salah. Itu s0al hati dan perasaan sendiri. 0rg laen ta pyh nk sibuk2 bab2 hati/perasaan org laen. Jge diri sndiri punye sudah. Kay, penat membebel suda.. Aq mahu makan. Babai~~


Aq suda lapar
22-11-12(Khamis)
3.55 ptg
Chez moi à Selancar

No comments:

Post a Comment